БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved
  • Начало /
  • Стоп на болката от всякакъв характер с този продукт 0889893098 Стоп - Победа над болката! STP от английски STOP (Стоп) Както винаги натурален, безопасен и вкусен продукт от APL. STP е способен да облекчи живота на всеки, който знае колко е неприятна физич

Стоп на болката от всякакъв характер с този продукт 0889893098 Стоп - Победа над болката! STP от английски STOP (Стоп) Както винаги натурален, безопасен и вкусен продукт от APL. STP е способен да облекчи живота на всеки, който знае колко е неприятна физич

Стоп на болката от всякакъв характер с този продукт 0889893098 Стоп - Победа над болката! STP от английски STOP (Стоп) Както винаги натурален, безопасен и вкусен продукт от APL. STP е способен да облекчи живота на всеки, който знае колко е неприятна физическата болка. Стоп помага бързо и ефективно при главоболие, зъбобол, мускулни и костни болки, без да нанася никаква вреда на здравето. Поради противовъзпалителното и противооточно действие, STP ни избавя от причините за болезненото усещане.

99,90 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.