БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Концентриран течен перилен препарат Delicate Amway Home™ SA8™

Концентриран течен перилен препарат Delicate Amway Home™ SA8™

Каталожен номер: 110479
Размер: 1 литър

Цена: 27,07 лв.

Електронен магазин:

https://dimitrinkalom777.com

Телефон за повече информация: 0889893098

Сега с по-голяма концентрация на добавки от растителен произход и по-дълготрайно действие на аромата, SA8 Delicate Концентриран течен перилен препарат премахва петна от деликатни тъкани като коприна и вълна - или спортни дрехи от по-специфични материи. Може да се използва както в перална машина така и за ръчно пране и изпира добре при ниски температури.

ОПАСНОСТ

Предизвиква сериозно увреждане на очите. Носете защита за очите/лицето. АКО ПОПАДНЕ В ОЧИТЕ: Изплакнете обилно с вода за няколко минути. Премахнете контактните лещи, ако е възможно. Продължете да изплаквате. Незабавно се обадете в ЦЕНТЪР за отравяния или лекар. При необходимост от медицинска помощ, покажете контейнера или етикета на продукта. Съхранявайте далеч от деца. Изхвърлете съдържанието в пункт за събиране на отпадъци. Напълно празните контейнери могат да се рециклират.

 • SA8™ Delicate Концентриран течен перилен препарат има контролираща формула против образуването на пяната която намалява времето за изплакване, като по този начин спестявате време и енергия дори и при ръчно пране
 • Осигурява перфектно изпиране при ниски температури 
 • Концентриран е с цел максимални почистващи резултати и минимална вреда за околната среда
 • Изплаква се напълно, без остатъци, които да дразнят кожата
 • SA8 Delicate използва биоразградими почисващи съставки които защитават тъканите
 • Една бутилка е достатъчна за 200 изпирания на ръка!

SA8™ Delicate може да бъде използван за всякакви деликатни, подлежащи на пране с устойчиви цветове тъкани – бельо, коприна, трикотаж, плетива и вълнени дрехи както и синтетични тъкани като найлон, изкуствена коприна и полиестер. Също така е подходящ и за спортни материи като горетекс и микрофибър.

 • За ръчно пране, използвайте 5–10 мл, в зависимост от твърдостта на водата. Разтворете във вода и оставете да се накисне за около 5 минути.
 • За пране в перална машина, използвайте 20–30 мл изберете деликатна програма с ниска температура.


Внимание:

 • Перилният препарат може да се превърне в желирана течност или гел при ниски температури, например по време на транспортиране през студения сезон.  В този случай, моля да съхранявате бутилката за 24 часа при стайна температура от 20˚C или повече преди използване и да разклащате бутилката периодично през този период.   След като продуктът стане течен отново, той може да се използва както обичайно без въздействие върху неговото представяне.  
 • Уверете се че сте избрали деликатна програма с ниска температура
 • Изплакнете дрехите и не ги сушете в сушилня.

ОПАСНО. Предизвиква сериозно увреждане на очите. Използвайте предпазни очила/предпазна маска за лице. ПРИ КОНТАКТ С ОЧИТЕ: Промивайте внимателно с водав продължение на няколко минути. Свалете контактните лещи, ако има такива и доколкото това е възможно. Продължавайте да промивате. Незабавно се обадете в ЦЕНТЪРПО ТОКСИКОЛОГИЯ или на лекар. При необходимост от медицинска помощ, носете опаковката или етикета на продукта. Да се съхранява извън обсега на деца.

27,07 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

 • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
 • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
 • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.