БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Концентриран течен перилен препарат с омекотяващ ефект Amway Home™ SA8™ BABY

Концентриран течен перилен препарат с омекотяващ ефект Amway Home™ SA8™ BABY

Каталожен номер: 120536
Размер: 1 л

Цена: 46,66 лв.

Електронен магазин:

https://dimitrinkalom777.com

Телефон за повече информация: 0889893098

Формулиран за бебешки дрехи, Концентрираният течен перилен препарат с омекотяващ ефект Amway Home™ SA8™ BABY е перфектен за изпиране на дрехи на хора с чувствителна кожа, едновременно с това безкомпромисно се справя с бебешките петна.

Защо ще ти хареса

Използвайте продукт, който е нежен за Вашата кожа, Вашите дрехи и околната среда, като същевременно не натоварва Вашия бюджет. Amway Home SA8 BABY Концентрираният течен перилен препарат с омекотяващ ефект осигурява мощно изпиране:

 • Безкомпромисен с бебешките петна.
 • Достатъчен за 33 пранета.
 • Ефективен при ниски температури (15°C).
 • Нежен към тъкани и цветове.

Интересни факти

 • Формулата съдържа естествено извлечени съставки.
 • Тестван под дерматологичен контрол.
 • Признат от EPA (Американска агенция за опазване на околната среда), че съответства на стандарти на програмата “Safer Choice”*

* Признанието на EPA (Американска агенция за опазване на околната среда) / “Safer Choice” не означава препоръка/реклама на този продукт. Етикетът “Safer Choice” означава, че формулата на продукта, която Amway е представила на EPA, съдържа съставки, които са екологични и с по-положителни за човешкото здраве характеристики в сравнение с конвенционални продукти от същия вид. EPA / “Safer Choice” разчита единствено на почтеността и добросъвестността на Amway за информацията за състава, съставките и спецификите на продукта. EPA / “Safer Choice” не е правила независима идентификация, чрез химичен анализ на съставките на формулата на продукта, нито е оценявала която и да е от претенциите на Amway различни от тези, отнасящи се до съставки. EPA / “Safer Choice” предоставя своята оценка само на характеристиките на продукта за околната среда и човешкото здраве, както е посочено в Стандарта “Safer Choice” и въз основа на наличната към момента информация и научно разбиране.

ОПАСНОСТ

Предизвиква сериозно увреждане на очите. Носете защита за очите/лицето. АКО ПОПАДНЕ В ОЧИТЕ: Изплакнете обилно с вода за няколко минути. Премахнете контактните лещи, ако е възможно. Продължете да изплаквате. Незабавно се обадете в ЦЕНТЪР за отравяния или лекар. При необходимост от медицинска помощ, покажете контейнера или етикета на продукта. Съхранявайте далеч от деца. Изхвърлете съдържанието в пункт за събиране на отпадъци. Напълно празните контейнери могат да се рециклират.

ОПАСНО. Предизвиква сериозно увреждане на очите. Използвайте предпазни очила/предпазна маска за лице. ПРИ КОНТАКТ С ОЧИТЕ: Промивайте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Свалете контактните лещи, ако има такива и доколкото това е възможно. Продължавайте да промивате. Незабавно се обадете в ЦЕНТЪР ПО ТОКСИКОЛОГИЯ или на лекар. Съдържанието/съдът да се изхвърли в промишлена инсталация за изгаряне на отпадъци. При необходимост от медицинска помощ, носете опаковката или етикета на продукта. Да се съхранява извън обсега на деца.

Основни характеристики

 • Благодарение на комбинацията от ензими продуктът помага да се отстранят дори и най-упоритите петна и вбитите в тъканта замърсявания.
 • Продуктът отговаря на стандарти Safer Product ("По-безопасен продукт") на Американската агенция за опазване на околната среда (EPA)*
 • Този продукт с BIOQUEST FORMULA осигурява мощно изпиране, освен това е концентриран и биоразградим.
 • Не съдържа никое от следните: фосфат, хлор, EDTA, NTA, NPE.

* Признанието на EPA (Американска агенция за опазване на околната среда) / “Safer Choice” не означава препоръка/реклама на този продукт. Етикетът "Safer Choice" означава, че формулата на продукта, която Amway е представила на EPA, съдържа съставки, които са екологични и с по-положителни за човешкото здраве характеристики в сравнение с конвенционалните продукти от същия вид. EPA / “Safer Choice” разчита единствено на почтеността и добросъвестността на Amway за информацията за състава, съставките и спецификите на продукта. EPA / “Safer Choice” не е правила независима идентификация, чрез химичен анализ на съставките на формулата на продукта, нито е оценявала която и да е от претенциите на Amway различни от тези, отнасящи се до съставки. EPA / “Safer Choice” предоставя своята оценка само на характеристиките на продукта за околната среда и човешкото здраве, както е посочено в Стандарта “Safer Choice” и въз основа на наличната към момента информация и научно разбиране.

Как се използва

Стандартната препоръчителна доза е 30 мл.

За перална машина:

За 4-5 кг дрехи, използвайте 30 мл при мека вода; и 40 мл при твърда вода.

За ръчно пране:

Използвайте 5 мл в 10 литра вода.

Спецификации

ОПАСНО. Предизвиква сериозно увреждане на очите. Използвайте предпазни очила/предпазна маска за лице. ПРИ КОНТАКТ С ОЧИТЕ: Промивайте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Свалете контактните лещи, ако има такива и доколкото това е възможно. Продължавайте да промивате. Незабавно се обадете в ЦЕНТЪР ПО ТОКСИКОЛОГИЯ или на лекар. Съдържанието/съдът да се изхвърли в инсталация за промишлено изгаряне. При необходимост от медицинска помощ, носете опаковката или етикета на продукта. Да се съхранява извън обсега на деца.

46,66 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

 • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
 • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
 • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.