БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Таблетки за автоматична съдомиялна машина Amway Home™ DISH DROPS™

Таблетки за автоматична съдомиялна машина Amway Home™ DISH DROPS™

Каталожен номер: 109867
Размер: 60 таблетки

Цена: 39,10 лв.

Електронен магазин:
 
Телефон за повече информация: 0889893098
 

Ефективни таблетки за съдомиялна машина в разтворими опаковки. Подобреното представяне в мека вода допринася за намаляване на риска от потъмняване на стъклените съдове. Те работят прекрасно дори при 40°C за по-оптимално пестене на енергия.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Предизвиква раздразнение на кожата. Предизвиква сериозно раздразнение на очите. Съдържа субтилизин. Може да предизвика алергична реакция. Носете защита за очите/лицето. АКО ПОПАДНЕ В ОЧИТЕ: Изплакнете обилно с вода за няколко минути. Свалете контактните лещи, ако има такива и е лесно да се направи. Продължете да изплаквате. Изхвърлете напълно изпразнените контейнери за рециклиране. При необходимост от медицинска помощ, покажете контейнера или етикета на продукта. Съхранявайте далеч от деца.

  • DISH DROPS™ Таблетки за автоматична съдомиялна машина са формула, която включва всичко в един продукт.  Таблетките съдържат кислородна белина, активатор за белина при ниска температура, агенти за алкалност, ензими проетаза и амилаза, сол и помощ за изплакване.
  • Всяка таблетка е в удобна единична доза, опакована във водоразтворим полимерен материал.
  • Формулата помага да се предотврати образуването на филм в твърда вода и водни пръски.
  • Формулата  допринася за намаляване на риска от потъмняване на стъклените съдове в условия на мека вода.
  • Таблетките не оставят разпръснати парчета или остатъци от препарата в миялната машина.

DISH DROPS™ Таблетки за автоматична съдомиялна машина могат да се използват за почистване и защита на всички домакински съдове от стъкло, прибори, тенджери и тигани. Със сухи ръце поставете една таблетка в диспенсера за сапун на миялната машина. Не е нужно да премахвате опаковката, тъй като тя е водоразтворима.


Имайте предвид следното:

  • Таблетките не трябва да се използват върху сребро, сребърни съдове или незащитен алуминий.
  • В райони с твърда вода, към машината добавяйте редовно сол за миялна машина и помощ при изплакване, за да оптимизирате представянето и да удължите живота на уреда.

ВНИМАНИЕ. Предизвиква дразнене на кожата. Предизвиква сериозно дразнене на очите. Съдържа субтилизин. Може да предизвика алергична реакция. Използвайте предпазни очила/предпазна маска за лице. ПРИ КОНТАКТ С КОЖАТА: Измийте обилно със сапун и вода. ПРИ КОНТАКТ С ОЧИТЕ: Промивайте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Свалете контактните лещи, ако има такива и доколкото това е възможно. Продължавайте да промивате. Съдържанието/съдът да се изхвърли в промишлена инсталация за изгаряне на отпадъци. При необходимост от медицинска помощ, носете опаковката или етикета на продукта. Да се съхранява извън обсега на деца.

39,10 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.