БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Концентриран препарат за миене на съдове Amway Home™ DISH DROPS™

Концентриран препарат за миене на съдове Amway Home™ DISH DROPS™

Каталожен номер: 110488
Размер: 1 литър

цена: 19,58 лв.

Електронен магазин:
 
Телефон за повече информация: 0889893098
 

Dish Drops™ Концентриран препарат за миене на съдове лесно почиства мазнината и остатъците от храна за блестящо чисти съдове. Защо ще ви хареса?

Защо ще ви хареса?

Миенето на съдовете не е необходимо да бъде досадно задължение. Благодарение на неговия свеж и ободряващ цитрусов аромат, миенето на съдовете с Dish Drops Концентриран препарат за миене на съдове е всъщност приятно. Този нежен, но концентриран препарат за почистване премахва мазнината и остатъците от храна без усилие, като оставя тенджерите, тиганите, приборите за хранене и чиниите блестящо чисти. Съдържа алое вера, алфа-хидрокси киселина (AHA) и натурални екстракти от растението шизо (японска билка). Този ежедневен препарат лесно почиства без да уврежда кожата ви или да оставя ръцете ви да се чувстват сухи и дехидратирани.

Както можете да очаквате от известните продукти за почистване на Amway, на които можете да се доверите, Dish Drops Концентриран препарат за миене на съдове съдържа четири съставки, извлечени от натурални източници и е безопасен за използване върху всички кухненски прибори и дори върху най-деликатните материи като кристал и порцелан.

 

Какво трябва да знаете?

 • Многофункционална високо ефективна формула, която е безопасна за използване върху стъклени съдове, тенджери и тигани, прибори и дори върху най-фините порцелан, кристал и  сребърни съдове.
 • Намалява миризмите от пикантни, рибени и други миризливи храни.
 • Създава дълготрайна, високоефективна пяна.
 • Изплакнете ръцете след използване.

Как да използвате?

 • Добавете 3 мл от Dish Drops Концентриран препарат за миене на съдове в мивката с 5 литра топла вода. Измийте вашите тенджери, прибори и съдове и изплакнете преди подсушаване.
 • Комбинирайте 1 част от Dish Drops Концентриран препарат за миене на съдове с 3 части вода в Бутилка за миене на съдове Amway. Разклатете, за да смесите и използвайте върху по-малки целеви зони с гъба.
 • Използвайте за предварително накисване на вашите тенджери, тигани и съдове за печене, за да премахнете мазнините и упоритите остатъци от готвене.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Предизвиква сериозно раздразнение на очите. АКО ПОПАДНЕ В ОЧИТЕ: Изплакнете обилно с вода за няколко минути. Свалете контактните лещи, ако има такива и е лесно да се направи. Продължете да изплаквате. Ако раздразнението на очите продължи: Потърсете медицински съвет/помощ. При необходимост от медицинска помощ, покажете контейнера или етикета на продукта. Съхранявайте далеч от деца. Съдържа метилизотиазолинон. Може да предизвика алергична реакция. Изхвърлете съдържанието в пункт за събиране на отпадъци. Напълно празните контейнери могат да се рециклират. Вреден за водните организми с дълготраен ефект. Съхранявайте далеч от деца.

Може спокойно да се използва при миенето на порцелан, стъклени съдове, тенджери и тигани, прибори и дори оловен кристал и сребърни прибори.

 • За предварително накисване на съдовете в мивката, добавете 3 мл DISH DROPS™ Концентриран препарат за миене на съдове към 5 литра вода. Изплакнете добре съдовете след това.
 • За икономична употреба, разредете 1 част DISH DROPS™ Концентриран препарат за миене на съдове със 3 части вода в with 3 AMWAY™ Squeeze Bottle, разклатете за да се смеси, и след това нанесете малко количество върху гъбата.
 • За поддържане на гъбите и къприте за миене чисти, изплакнете ги с топла вода. Изпомпайте два пъти от диспенсъра върху гъбата/кърпата, разнесте хубаво препарата и оставете така до следваща употреба

Внимание:

 • Изплакнете си добре ръцете след употреба. 

ВНИМАНИЕ. Предизвиква сериозно дразнене на очите. ПРИ КОНТАКТ С ОЧИТЕ: Промивайте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Свалете контактните лещи, ако има такива и доколкото това е възможно. Продължавайте да промивате. Незабавно се обадете в ЦЕНТЪР ПО ТОКСИКОЛОГИЯ или на лекар. Съдържанието/съдът да се изхвърли в промишлена инсталация за изгаряне на отпадъци. При необходимост от медицинска помощ, носете опаковката или етикета на продукта. Да се съхранява извън обсега на деца. Съдържа метилизотиазолинон. Може да причини алергични реакции.

19,58 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

 • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
 • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
 • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.