БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

УНИТОП -УНИВЕРСАЛЕН ТЕЧЕН КОНЦЕНТРАТ

УНИТОП – универсален течен концентрат
УНИТОП е технологично нов продукт без аналог на пазара. Един истински триумф на новите технологии, съчетаващи в себе си безупречни почистващи качества и неагресивност към почистените повърхности. При ползването на този иновационнен продукт след напръскване на почистваната повърхност молекулните връзки на замърсяването се разкъсват "като отрязани с нож" и замърсяването се отлепва от почистваната повърхност. Премахва петна от дрехи и текстилни тъкани, като няма избелващ ефект и не променя цветовете на тъканите и третираните повърхности.
Предназначение: Използвайте концентрат за почистване на: фурни, грилове, кухненско оборудване, водопроводни батерии, силно замърсен фаянс и теракот, захабени повърхности, отстраняване на петна върху дрехи, тапицерии, килими и др.
Разтвор 1:5 /200 мл. в 1 л. вода/ е подходящ за фаянсови плочки, вани, мивки, дограма, пластмаси, дървени и тапицирани мебели, за отстраняване на всякакви замърсявания
Разтвор 1:50 /20 мл. в 1 л. вода/ - за прозорци, стъклени повърхности, чаши и др.
Разтвор 1:500 /10 мл. в 1 л. вода/ - за ежедневно почистване на под и всякакви др. повърхности с леки замърсявания.
10-12 мл. концентрат е необходим за една съдомиална машина.
Начин на употреба: Нанесете разтвор от препарата върху почистваната повърхност. За по-добра икономичност работете с пръскалка. Изчакайте 5-10 минути и изчистете с гъба или мека четка и малко вода. Изплакнете с вода или влажна кърпа. 500 ml.

9,40 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!