БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Пробиотик комплекс +, 10 капсули Код: 30069 Марка:Doctor Nature Опаковка: 10 капсули за 10 дни

Пробиотик комплекс +, 10 капсули

Код: 30069
 
Марка:Doctor Nature
Опаковка: 10 капсули за 10 дни

Dr.Nature препоръчва за подпомагане при:

 • нарушена микрофлора в храносмилателния тракт;
 • хранителни алергии;
 • храносмилателни разстройства от различен характер;
 • гнилостни и възпалителни процеси в червата;
 • след лечение с антибиотици;
 • дисбактериоза; срив в имунната система.

Цена: 12,90 лв.

Електронен магазин:

https://dimitrinkalom777.com

Телефон за връзка: 0889893098

Прочети повече
 

Всяка капсула съдържа: 10 млрд жизнеспособни пробиотични бактерии от специален спорообразуващ щам Bacillus coagulans.

Защо Doctor Nature Probiotic complex +?

 • пробиотик от ново поколение, който гарантира най-висока преживяемост на пробиотичните бактерии на стайна температура;
 • 10 пъти по-устойчив от обикновен пробиотик, благодарение на специален (спорообразуващ) пробиотичен щам, гарантиращ ефективно преминаване през стомаха на жизнеспособни бактерии;
 • температуро и киселинно устойчив;
 • стабилност при повишена влажност;
 • дълъг живот.

Начин на употреба:1 капсула дневно.

Знаете ли, че....

Bacillus coagulans® ОБРАЗУВА ЗАЩИТНА СПОРА, която го пренася без качествена и количествена промяна през стомаха. Точно както растителните семена чакат да покълнат през пролетта, когато температурите и нивата на влага са оптимални, спорите Bacillus coagulans® чакат да се развият, след като достигнат червата и условията за тях са най-добри, т.е. нивата на влага, температура и наличие на хранителни вещества, като те прорастват и пролиферират в GIТ в рамките на няколко часа.

След прорастването, Bacillus coagulans е метаболитно активен и произвежда L – (+) – млечна киселина като основен продукт на ферментацията. Пробиотик Комплекс + предотвратява растежа на патогенни микроорганизми:
+ Намалява рН в червата (резултат от способността да синтезира млечна киселина)
+ Oбразува бактериоциди (антимикробни белтъчни съединения), които са инхибитори на Грам+/ Грам– бактерии
+ В конкуренция е с патогенните бактерии за хранителни вещества.

Пробиотик Комплекс+ е СТАБИЛЕН и 10 пъти по-устойчив от пробиотичните щамове в киселото мляко. Много млечнокисели бактерии, вкл.съдържащите се в киселото мляко Lactobacillus и Bifidobacterium, са термолабилни и е необходим определен температурен режим, за да се поддържа тяхната жизнеспособност. Bacillus Coagulans остава в стабилно състояние при различни условия – суха среда, температура под 30°С.

ЕФЕКТИ:
При вирусни и стомашно-чревни инфекции:

 • Скъсява продължителността на диарията - осигурява бързо възстановяване на равновесието между „добрите” и „лошите” бактерии.

При стомашни нарушения и за регулиране на чревната перисталтика:

 • Допринася за редовнат адефекация при запек и нередовен стомах – млечнокиселите бактерии в него подпомагат нормалната чревна перисталтика;
 • Намалява подуването и дискомфорта - потиска развитието на патогенните бактерии и понижава нивата на токсичните вещества, образувани от тях;
 • Намалява тежестта в корема – подобрява храносмилането, осигурява ефективното обработване на храната, усвояване на полезните вещества и регулярното изхвърляне на остатъчните вещества

При прием на антибиотици:

 • Намалява риска от поява на остра диария, предизвикана от употребата на антибиотици. Предотвратява негативни ефекти на антибиотиците върху организма, в частност върху имунитета и стомашно-чревното здраве. Възстановява равновесието между „добри” и „лоши” / патогенни / бактерии и подпомага поддържането на популацията на полезните бактерии в стомашно-чревния тракт – гарантира доброто храносмилане и пълноценно усвояване на хранителните вещества от организма

ПРИЛОЖЕНИЕ: За нормализиране на чревната флора/повишаване на имунинета – дисбиоза, инфекциозна бактериална и вирусна диария, диария, свързана с прием на антибиотици, диария при ентерално хранене и диария при пътуване, запек, храносмилателен дискомфорт (метеоризъм и подуване на корема), облекчаване на симптомите на непоносимост към лактоза, синдром на раздразненото черво (IBS), възпалителна болест на червата (болест на Crohn и язвен колит). Състояния, които не са свързани със стомашно-чревния тракт – инфекции на пикочните пътища, алергични кожин заболявания, дерматити, неспецифичен вагинит, хиперлипидемия и хиперхолестеролемия, хипертония и инфекции на дихателните пътища.

Защо Doctor Nature Probiotic complex + е различен и предпочитан пред другите пробиотици?

 • Съдържа стандартизиран и клинично проучен щам на пробиотични бактерии Bacillus coagulans - единствен спорообразуващ пробиотик = 100 % ефективност;
 • Доказана стабилност на спорите, без специален режим на съхранение;
 • Иновативна технология на капсулиране – DRcaps™ – докато класическите желатинови капсули се разпадат в средата на СЧТ, DRcaps™ капсулите са доказано устойчиви на въздействието на стомашната киселина, благодарение на което до червата достигат по-голям брой жизнеспособни пробиотични бактерии.
12,90 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

 • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
 • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
 • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.