БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

УНИГЛАС - КОНЦЕНТРАТ ЗА РЪЧНО МИЕНЕ НА СЪДОВЕ УНИГЛАС – концентрат за ръчно миене на съдове. 500 мл. Подходящ за всеки дом. Цена: 7,70 лв.

УНИГЛАС – концентрат за ръчно миене на съдове. 500 мл. Подходящ за всеки дом. Цена: 7,70 лв.

УНИГЛАС – концентрат за ръчно миене на съдове
Предназначение: Kонцентриран продукт, предназначен за професионална грижа във Вашия дом при измиване на чинии, чаши, вилици, лъжици и друго кухненско оборудване. УНИГЛАС е с богата и трайна пяна и бързо и лесно отстранява мазнини и остатъци от храна, като осигурява перфектна чистота и много добър полиращ ефект. Съдовете стават истински чисти, без особени усилия.
Растителните ензими се свързват с молекулите на мазнините и ги неутрализират, а водата само ги отмива от съда. Затова УНИГЛАС еднакво добре измива и почиства, както с топла, така и със студена вода.
Съдържа активно измиващи субстанции, които съкращават процеса на съхнене и има силно изразено обмрежващо действие, т.е. водата не се стича на ивици. След изсъхване по съдовете и приборите за хранене не остават петна, а блестят от чистота.
УНИГЛАС е изцяло на растителна основа и съдържа производни на кокосово масло, алое вера и екстракт от портокалови кори, които защитават и подхранват ръцете. Алоето има бактерицидно, тонизиращо и лечебно действие за чувствителната и нежна кожа. То подобрява циркулацията на кръвта, има противовъзпалително, омекотяващо и стимулиращо действие. Витамините, влизащи в състава на алоето, придават свежест на кожата. Изключително подходящ за хора с чувствителна кожа и склонни към алергии.
Не съдържа фосфати и сода, които алергизират и увреждат кожата.
УНИГЛАС е предназначен основно за ръчно миене. Да не се използва в миялни машини, защото е силно пенлив.
Начин на употреба: Направете разтвор от УНИГЛАС с вода в съотношение 1:10. 500 ml.

Електронен магазин:

https://dimitrinkalom777.com

Връзка към видеоклипа

Телефон за връзка: 0889893098

8,50 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!