БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

УНИМЕБЕЛ - КОНЦЕНТРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ДЪРВЕНИ ПОВЪРХНОСТИ

УНИМЕБЕЛ – концентрат за почистване на дървени повърхности
Предназначение: УНИМЕБЕЛ основно почиства и полира всякакви лакирани и матови дървени повърхности, паркети, ламинати, фурнири, градински мебели, кост, слонова кост, керамика, порцелан, пластмаси и др., като възвръща техния естествен блясък. Ефективно защитава, поддържа и облагородява мебелите, изработени от редки, твърди и благородни дървесини.
Благодарение на специалната си формула ефикасно отстранява прах, петна и отпечатъци от пръсти от мебелите, като осигурява трайно покритие и блестяща повърхност.
УНИМЕБЕЛ съдържа антистатична съставка, която намалява статичното напрежение и натрупването на прах и замърсявания по повърхността. Този перфектен продукт образува фин защитен слой, който предпазва от външни влияния и бързо захабяване, като обновява вида на мебелите.
В УНИМЕБЕЛ се съдържа восък, който подхранва дървото, не засяга повърхностния слой патина на мебелите и им придава елегантен блясък.
Много ефикасен, лесен и удобен за употреба, продукт.
Начин на употреба: Направете разтвор от УНИМЕБЕЛ с вода в съотношение 1:3 и почистете повърхността. Оставете да изсъхне, след което полирайте с мека кърпа. Препоръчително е почистването да се извършва по посока на жилките на дървото, за да бъдат почистени и най-малките пори.
При основно почистване на силно замърсени повърхности, направете разтвор от концентрата с вода в съотношение 1:10 и почистете повърхността, след което полирайте с основния разтвор (1:3). 500 ml.

9,40 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!