БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Светлинна терапия MEDOLIGHT Z4L в линка https://s.zepter.app/u2/a0Gp

Светлинна терапия MEDOLIGHT

Z4L

ви лника:

 

https://s.zepter.app/u2/a0Gp

 

Кратко представяне

Medolight от BIOPTRON е медицинска апаратура за светлинна терапия за облекчаване на болката, ускорено заздравяване, намаляване на възпалението и профилактика на заболявания. Проектирана за домашна или професионална употреба без рецепта, клинично е доказано, че безопасно и последователно облекчава болките в ставите, мускулите и артритите, увеличава кръвообращението, намалява синините, стимулира общия имунитет, подобрява метаболитните процеси, подпомага предотвратяването на сърдечни и съдови заболявания, и постига оптимално благосъстояние. 100% безопасно.

Пълно описание

 

СВЕТОВНИЯТ ЛИДЕР В ОБЛЕКЧАВАНЕТО НА БОЛКИ ПРИ ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛНА ТЕРАПИЯ Medolight от BIOPTRON еволюира от почти 30-годишни изследвания в медицинската светлинна терапия. Устройството от 3-то поколоение съдържа 108 светодиода (LED), които генерират вълни в полето на червената светлина (640nm) и близо до инфрачервената (880nm), така че получаваме най-ефективните биоефекти. Дължините на вълните на светлината работят заедно, за да увеличат кръвообращението и да намалят възпаленията, което облекчава болките Ви по естествен начин и ускорява заздравяването. Фотоните на светлината проникват в тъканите и клетките, като активират цяла поредица от биохимични процеси, които имат терапевтични ефекти над органите и системите в тялото.

 

Известен с възстановяващото и регенеративното си въздействие над мускулите, връзките, ставите и сухожилията, Medolight е неинвазивен, безболезнен, не изисква време за възстановяване и е подходящ за всички типове кожа. Сега можете успешно да третирате и управлявате болката и да предотвратявате заболявания у дома по-евтино. И, тъй като Medolight стимулира производството на колаген и еластин, можете да елиминирате тънките линии и бръчиците в комфорта на своя дом.

 

ЗОНИ ЗА ТРЕТИРАНЕ

Medolight се поставя така, че леко да докосне засегнатата зона или други зони на прилагане (точки на акупресура), както е показано на инструкциите за употреба, и се държи на мястото за 10 минути на ден в зависимост от медицинския проблем. Позволете на светлинната енергия да проникне дълбоко до постигане на желания резултат или до облекчаване на болката. Завишеното кръвообращение ускорява заздравяването, като доставя кислород и хранителни вещества за възстановяване на тъканите, а противовъзпалителните качества на Medolight започват да действат за естественото облекчаване на болката. Medolight има забележителните 60 терапевтични показания. По-долу ще видите основните области, които можете да лекувате без странични ефекти:

 

1. Понижен имунитет*

2. Предгрипни състояния* (грипна профилактика)

3. Силен стрес*

4. Претоварване, причинено от спорт

5. Болки в крайниците

6. Главоболие

7. Седалищна невралгия

8. Чревни колики

9. Бъбречни колики

10. Лумбална болка

11. Бронхити*

12. Настинка, грип*

13. Хематом на клепача

14. Катаракта (ранен стадий)

15. Следоперативен период (отстраняване на катаракта, глаукома)

16. Конюнктивит

17. Вегетативно-съдови дисфункции

18. Тригеминална невралгия

19. Възпаление на гръбначния стълб

20. Проблеми със съня

21. Възпаление на ставите, дегенеративно ставно заболяване

22. Възпаление на синовиалната торбичка

23. Хематом, контузии

24. Гангренясали рани

25. Остро и хронично възпаление на сухожилната обвивка*

26. Напрегнати (разкъсани) мускули и сухожилия

27. Екскудативен синовит

28. Абсцеси (инфилтрация)*

29. Варикоза, хронична венозна тромбоза

30. Хемороиди

31. Труднозарастващи рани (от ухапвания, диабет, гангрени)*

За покупка влезте в линка:

https://s.zepter.app/u2/a0Gp

За повече информация: 0889893098

 

1 036,59 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!